Bezorgen / Afhalen

Verzendkosten voor pakketpost

Het overgrote deel van ons assortiment kan verzonden worden met de pakketpost. PostNL zorgt ervoor dat uw bestelling netjes bij u op het gewenste adres wordt geleverd. Hiervoor berekenen wij de standaard verzendkosten van € 6,95. 

 

 

Verzendkosten voor vloeren en plinten

Het verzenden van vloeren en plinten kan helaas niet met de pakketpost i.v.m. de afmeting. Wij begrijpen dat u een dergelijke bestelling graag bij u afgeleverd ziet worden en daarom verzorgen wij hiervoor transport. Hiervoor berekenen wij een vast bedrag van € 50,00.

 

 

Afhalen van uw bestelling

Uiteraard kunt u uw gewenste bestelling ook af komen halen in Nijkerk. Als u de betaalmethode 'Bij afhalen' kiest, vervallen automatisch de verzendkosten. Het openstaande bedrag van de betreffende bestelling kan dan bij ons contant of per pin voldaan worden. 

 

Het is mogelijk enkele producten elders in Nederland af te halen. Dit kan in Wijk bij Duurstede, Den Haag, Eindhoven en Amsterdam. Als u dit als voorkeur bij 'Opmerking over de bestelling' zet in de winkelmand, dan nemen wij contact met u op voor het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij u in de buurt. 

 


Vragen?

 

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over het bezorgen en/of afhalen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.