Monocoat logo

RUBIO MONOCOAT

 

Bent u op zoek naar de beste manier om uw houten vloeren en/of meubels te beschermen? Met de Rubio Monocoat producten krijgt u de allerbeste bescherming en weet u zeker dat uw houten oppervlakken jarenlang mooi blijven.

 

De olie is er een van de nieuwste generatie die het hout kleurt en beschermt in één enkele laag. De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B) garandeert een snelle droging en doorharding met een superieure bescherming. Het houdt echter niet op na het plaatsen van de olie. Om de geoliede oppervlakte in topconditie te houden, voorziet Rubio Monocoat ook de nodige onderhoudsproducten.

 

www.rubiomonocoat.com/nl


Lecol logo

Lecol

 

Lecol producten zijn duurzame producten voor een betrouwbare, veilige en tijdbesparende installatie. De producten hebben een natuurlijke afwerking en zijn gemakkelijk te onderhouden.

 

Lecol is beschikbaar voor alle typen houten vloeren en flexibele vloerbedekking zoals tapijt, PVC, linoleum, vinyl en kurk.

 

Het assortiment bestaat volledig uit oplosmiddelvrije producten. Daarnaast hebben ze voor ieder type vloer een afgestemd onderhoudsmiddel dat waterbasis gedragen is zodat er geen enkele vorm van belasting is voor gezondheid en milieu. 

 

www.lecol.nl


Osmo logo

OSMO

  

Een boom heeft 100 jaar of meer groei en verzorging nodig voordat hij een solide kwaliteit ontwikkeld heeft. De ervaring van Osmo is gebaseerd op een zelfde tijdsduur. In deze tijd heeft men geleerd hoe om te gaan met de waardevolle grondstof hout. Hiermee is het betreffende hout natuurlijk beschermd zodat u hier nog lang plezier van kunt hebben.

 

Tegenwoordig is Osmo een van de leidende fabrikanten en aanbieder van moderne kant en klare houtproducten waarmee de gehele woning en tuin ingericht kan worden. De Osmo producten zijn met meer dan 2.500 dealers in zowel binnen als buiten Europa te vinden. 

 

 

www.osmonederland.nl


Bona logo

Bona

 

Bona levert producten voor de installatie, het onderhoud en/of renovatie van houten vloeren. Zij weten hoe belangrijk de verzorging van uw houten vloer is en hebben dan ook al meer dan 95 jaar professionele ervaring.

 

Naast verschillende soorten lak produceert Bona ook diverse soorten reinigingsproducten voor laminaat-vloeren, tegelvloeren, PVC vloeren en alle andere soorten harde vloeren. 

 

De producten van Bona zijn eenvoudig, effectief, snel en veilig in gebruik. Het assortiment bevat reinigers voor diverse soorten vloeren en polish voor houten vloeren. 

 

www.bona.com/nl


Meister logo

MEISTER

  

Bent u op zoek naar een gemakkelijk te reinigen en ongecompliceerde vloer die in het dagelijkse leven overal in mee gaat? Kies dan voor een laminaatvloer van MEISTER. Lange planken, tegelformaat of korte formaten die veelzijdig ingezet kunnen worden.

 

Het hart van de laminaat constructie vormt een plaat van gecomprimeerde houtvezels. Op de onderkant daarvan zit een zogenaamde tegenfineer ter stabilisatie. De bovenste laag (de toplaag) bestaat uit degelijke melaminehars.

 

Het leggen van laminaat is eenvoudig met het Multiclic kliksysteem. 

 

 

www.meister.com/nl-NL


VIVA floors logo

Vivafloors

 

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. De vloeren van Vivafloors maken voor u de keuze een stuk eenvoudiger.

 

Vivafloors levert naar eigen zeggen de mooiste collectie PVC Vloeren. De collectie is volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor ieder interieur, voor ieder budget. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt en altijd als 'beste koop' ervaart. in lijm en click, houtstructuur en betonlook.

 

Mocht u kiezen voor een vloer van Vivafloors dan haalt u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis.

 

www.vivafloors.nl


Saicos logo

SAICOS

 

Saicos Colour GmbH is een jonge onderneming in het Duitse Sassenberg. Sinds het jaar 2002 produceren zij hoogwaardige houtcoatings voor binnen en buiten.

 

Deze succesvolle en snel groeiende onderneming staat voor traditionele kwaliteit, innovatie en flexibiliteit. 

 

In meer dan 40 landen werken de klanten van Saicos graag met de hoogwaardige coatings. Van gerenommeerde internationale productiebedrijven, houtspeciaalzaken tot de individuele vakman. 

 

 

www.saicos.de/nl


Bijlard logo

Bijlard International

 

Sinds 1956 ontwikkelt, produceert en verdeelt Bijlard International lijmen en kitten voor de professionele markt. Bijlard heeft in al die jaren een zeer trouwe klantenkring opgebouwd en veel  klanten van het eerste uur gebruiken tot op de dag van vandaag tot volle tevredenheid de Bijlard producten. 

 

De producten vinden hun weg naar de houtverwerkende industrie, interieurbouw en vloerbranche. 

 

Het Bijlard assortiment bevat milieuvriendelijke, ongevulde, aromaat-vrije en gebruiksvriendelijke lijmen en kitten van uitzonderlijke kwaliteit. Iedere menging wordt nauwkeurig gecontroleerd om zo het allerbeste product te leveren.

  

www.bijlard.com