Monocoat onderhoud

Rubio Monocoat draagt zorg voor hout en om uw vloer in topconditie te houden, kunt u het uitgebreide gamma Rubio Monocoat onderhoudsproducten gebruiken.

Lecol onderhoud

Om de uitstraling van uw houten vloer te behouden én een lange levensduur te garanderen, is goed onderhoud een belangrijke vereiste. Zie hier ons assortiment Lecol onderhoudsproducten.

Osmo onderhoud

Bescherm en verzorg uw gelegde vloer met ons assortiment onderhoudsproducten van Osmo. Uw houten vloer is goed beschermd met de verzorgingsproducten.Bona onderhoud

Bona biedt alle benodigde onderhoudsproducten van hoge kwaliteit voor alle gelakte en geoliede houten vloeren. Ons aanbod bevat producten voor zowel de vakman als de consument.

Saicos onderhoud

Saicos biedt een goede bescherming voor hout binnen- en buitenshuis. En dankzij de kracht van de producten haalt u met minimaal onderhoud maximaal resultaat.

Floorservice onderhoud

Floorservice is meer dan 30 jaar een specialist op het gebied van behandeling, afwerking, onderhoud en reiniging van harde vloeren. Zie hier ons assortiment onderhoudsproducten.Onderhoudsproducten voor uw vloer

 

Met de juiste onderhoudsproducten blijft uw vloer in optimale staat. Onze producten verwijderen vuil en vet zonder een laag achter te laten. Daarnaast blijft de natuurlijke uitstraling van het hout, laminaat of PVC behouden. Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing van de betreffende producten om vlekken en/of oneffenheden te voorkomen.